Back Pain, My Post, Premium Beautiful

Premium Beautiful – Back Pain

Can wearing Premium Beautiful helps to lessen back pain? YES, definitely!

Premium Beautiful - Back Pain

Ha, mesti you all selalu tekan tekan pinggang macam ni kan?. For those yang ada back pain, don’t choose to live with it. You can actually have a better life quality and I will show you how.

Premium Beautiful’s Waist Nipper is equipped with 7 memory wires yang akan support our back bone, hence helping with back pain. This 7 wires will then aligned our back so that our posture is straight. The Far Infra Red (FIR) from the material pulak akan lancarkan blood circulation to our back. Plus Premium Beautiful diiktiraf dari chiropracters from US & Canada. Most of my customers’ yang ada back pain problem memang bagi positive feedback lepas pakai Premium Beautiful.

 

Premium Beautiful Waist Nipper with 7 memory wires

Premium Beautiful Waist Nipper with 7 memory wires

 

Premium Beautiful - Certified by American & Canadian Chiropractic Association

Premium Beautiful – Certified by American & Canadian Chiropractic Association

 

One of my friend works in the healthcare line. Tau la kalau kerja hospital, mesti sakit belakang. Especially nurses. (That’s why la nurses banyak yang pakai Premium Beautiful). My friend is an angiographer in IJN. Everytime kerja, she will have to wear lead shielding to protect from the radiation. Memang berat lah, kira macam pakai baju besi. So even dia kurus pun, she wears Premium Beautiful to work and it has done wonders for her. Now she can work and still feels good without back pain.

Lead shield worn by angiographers

Lead shield worn by angiographers

When I go to work pun, I sit on the chair for more than 5 hours straight, and lean myself to the patient. Sakit tau belakang! And I memang TAKKAN tinggal my Premium Beautiful set, cos I know, if I don’t wear it, I’ll end up with back pain.

Premium Beautiful - Back Pain02

This is how I sit for more than 5 hours straight!

Especially for mothers yang selalu dukung dukung baby, trust me, you will definitely LOVE our waist nipper. Memang sedap sangat pinggang ni, rasa macam diurut-urut.

And from my mentor herself, CDM Salha Zain :

Rupe-rupenya ramai wanita kat luar sane yang suffer penyakit ni…sepanjang i kt biz ni…ramai jugak my customer yang kene back pain…

Semalam i berjumpe dengan sorang customer pb yang memang dah lame suffer back pain..dulu my customer ni sampai pakai wheel chair..memang back pain yang severe…sampai husband pun dah taktau nk buat cane lagi…bertahun2 jugak beliau suffer ngan back pain ni…and my customer ni cakap, yang buatkan die lagi sedih bile die nk dapat nk dukung anak beliau…

Alhamdulillah, baru after sebulan je pakai pb…back pain makin lame makin hilang and the happiest moment die cakap bile dia boleh dukung baby die sambil jalan and siap die boleh bendkan badan and die tak rase sakit lagi…

Try Premium Beautiful yourself, and let me know how you feel:

SurayaSK

+010-2256224

surayask@gmail.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Previous Post Next Post