Browsing Category

Hanis Haizi

Business, corset, experience, Hanis Haizi, jasmin halim, mumpreneur, Premium Beautiful, salha zain, second income, surayask, The Milllionaire Project, TLC, Top Leaders Circle, work from home

Knowledge, Mentor, System & Action

Keys to a successful business

Knowledge
To have knowledge is like having your own power to do something. Pernah tak buat presentation about something that you are not sure of, compared to something yang you memang tahu inside out. That is the power of knowledge. Kalau tahu, memang confident kita cakap. All questions bak datang la orang kata. Answers at fingertips sahaja. In this business, knowledge is readily provided and shared by great people who have exprienced in first hand. Bukan setakat baca buku saja. Praktikal, demo, one to one session, semua ada.

Mentor
This is like what Dr Azizan cakap. Having a mentor is actually really important for you to get your ass up and do something different in your life. As for Suraya, a mentor is my inspiration la orang kata. Because I’ve never had any experience in doing business. Adala dulu dulu jual nasi lemak dekat UIA..hehe. So memang padanlah, my mentor is Lynn Shukor, who runs her own family business and memang hebat pasal business. Tambah lagi pulak kak Salha yang memang sangat sangat helpful and if you duduk dekat dia, you will get her positive vibe. Aura yang baik gitu.

System
Inilah tools untuk business. Banyak betul yang available nowadays kan! Business at your fingertip. Omnipreneur. Anywhere, Anytime. There are sooo many platforms that you can buikd your business on. And on top of all that, mentor still akan guide you. Kak Salha selalu cakap, semua dah guide, dah suluh. Kita tinggal ikut je.

Great Leaders gives great input – Alfaath with Omnipreneur presentation

Last but not least,

ACTION !
Ni actually key element to all that is listed above. Takda orang yang boleh berubah melainkan diri dia mahu berubah. So with all the help that has been showered on to us, it depends, apa yang kita buat. Pendek kata, kalau tak buat apa-apa, maka tak jadilah apa-apa.

So there, 4 steps to be successful in business. Got all that checked? Not yet? Why don’t you check our group out. #TopLeadersCircle. We aim big. We dream big. We do BIG. And what’s more important is, we have a big heart. Call me ūüėČ

XOXO,

Suraya SK

010-2256224
corset, Dato' Siti Nurhaliza, Hanis Haizi, International Women's Day, ntv7, Premium Beautiful, women

Premium Beautiful & Bella Awards

Both are for women.

In conjuction with International Women’s day, we present to you Bella Awards – to celebrate, recognize and honour successful woman for their great achievement and inspirational contribution to the society.
With celebrities like Ronan Keating, Rossa, Maliq & D’essentials, Marcell, Joe Flizzow, gary Chaw & Mizz Nina to rock the stage, I am pretty sure it was a blastful event.

Actually Bella Awards ni, diilhamkan from rancangan Bella @ ntv7. Aired every Monday to Thursday at 11 am. It relates to all successfull women all background and history. So memang sesuai la when our famous CDM leader Hanis Haizi was featured in one of their slots.

Hanis Haizi on Bella @ ntv7 with Elaine Daly

I am proud to say that Hai-O marketing is the main sponsor for this award. And because of this, Premium Beautiful Corset and Luminez Skincare has received numerous coverage and we have received many many enquiries from the women out there.

“Popular dengan rangkaian produk¬†kesihatan dan kecantikan,¬†Hai-O¬†berharap dapat mewakili sebuah transformasi dangan menggalakkan wanita secara keseluruhannya untuk menjalani kehidupan yang¬†sihat dan tampil menawan. Menerusi produk utama yang terkenal seperti¬†Premium Beautiful¬†iaitu produk pembetukan badan dan rangkaian produk penjagaan kecantikan¬†Luminez¬†untuk memastikan wanita kelihatan menarik, ceria dan menjalani hidup yang lebih baik” kata Encik Tan Kai Hee, Pengarah Urusan Hai-O Marketing.¬†

And the winner for ‘Bella on stage’ award is none other than…DATO’ SITI NURHALIZA! I heart you dato’!

Bella on stage

For more photos for Bella Awards 2013, please click here : http://beautifulnara.com/99-gambarsekitar-bella-awards-2013-majlis-anugerah-pengiktirafan-wanita/

Have fun !
XOXO, 
Suraya SK

Business, Hanis Haizi, Premium Beautiful, salha zain

Premium Beautiful : Duplicating Your Success

Yes. Duplicate is the key word.

Ramai je orang yang selalu tanya..macamana nak berjaya. Macamana nak kurus. Macamana nak begitu begini. Jawabnya mestilah tiru apa orang yang berjaya tu buat.

So, macamana nak jadi macam Hanis Haizi and Salha Zain? Previously housewives turned successful enterprenur with 6 FIGURES INCOME per month. Kena la tiru apa yang diorang dah buat. Cos obviously whatever that they did WORKED.

Salha Zain                                                                  Haniz Haizi

How to follow them? First kenalah BUANG JAUH JAUH alasan-alasan ke tepi. Set your heart and your mind and just GO. Sebab hanya diri kita sendiri yang boleh ubah diri kita.

And that is why Suraya join G.L.A.M. Be in the right group, with the right mentor. InsyaAllah jika niat kita baik, semuanya akan berjalan lancar.
Remember the saying : Aim for the moon, even if you miss you’ll still be amongst the stars.
How to be in G.L.A.M?                     
                                                             Call me at 010-2256224
                                                                        or email
                                                                surayask@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...