Browsing Category

experience

Business, corset, experience, Hanis Haizi, jasmin halim, mumpreneur, Premium Beautiful, salha zain, second income, surayask, The Milllionaire Project, TLC, Top Leaders Circle, work from home

Knowledge, Mentor, System & Action

Keys to a successful business

Knowledge
To have knowledge is like having your own power to do something. Pernah tak buat presentation about something that you are not sure of, compared to something yang you memang tahu inside out. That is the power of knowledge. Kalau tahu, memang confident kita cakap. All questions bak datang la orang kata. Answers at fingertips sahaja. In this business, knowledge is readily provided and shared by great people who have exprienced in first hand. Bukan setakat baca buku saja. Praktikal, demo, one to one session, semua ada.

Mentor
This is like what Dr Azizan cakap. Having a mentor is actually really important for you to get your ass up and do something different in your life. As for Suraya, a mentor is my inspiration la orang kata. Because I’ve never had any experience in doing business. Adala dulu dulu jual nasi lemak dekat UIA..hehe. So memang padanlah, my mentor is Lynn Shukor, who runs her own family business and memang hebat pasal business. Tambah lagi pulak kak Salha yang memang sangat sangat helpful and if you duduk dekat dia, you will get her positive vibe. Aura yang baik gitu.

System
Inilah tools untuk business. Banyak betul yang available nowadays kan! Business at your fingertip. Omnipreneur. Anywhere, Anytime. There are sooo many platforms that you can buikd your business on. And on top of all that, mentor still akan guide you. Kak Salha selalu cakap, semua dah guide, dah suluh. Kita tinggal ikut je.

Great Leaders gives great input – Alfaath with Omnipreneur presentation

Last but not least,

ACTION !
Ni actually key element to all that is listed above. Takda orang yang boleh berubah melainkan diri dia mahu berubah. So with all the help that has been showered on to us, it depends, apa yang kita buat. Pendek kata, kalau tak buat apa-apa, maka tak jadilah apa-apa.

So there, 4 steps to be successful in business. Got all that checked? Not yet? Why don’t you check our group out. #TopLeadersCircle. We aim big. We dream big. We do BIG. And what’s more important is, we have a big heart. Call me 😉

XOXO,

Suraya SK

010-2256224
Business, experience, second income

Second Income

Everyone needs it.

Well, if you are already earning a 5-6 figure income then you may not need to read my entire entry. This entry is dedicated to those, young couple (perasan sikit muda) like me, who is STILL trying to make ends meet. Kalau dulu parents advice, study hard, get a good job. Dulu boleh la buat macam ni. Tapi sekarang..hmmm macam dah tak relevant.
Sekarang semua orang cari second income. Semua mata dah terbuka. Kenapa?

Sebab cost of living sangatlah tinggi
Sebab increment gaji setiap tahun sangat sikit
Sebab harga rumah dah menjadi ridiculous
Sebab kalau masuk hospital u need at least 10k. (I am not kidding, I work in a hospital)
Sebab duit EPF takkan dapat tampung hidup masa tua kita
Sebab kita tak cukup duit langsung untuk buat savings

Ini tak termasuk yang untuk beli handbag, untuk travel, untuk bagi parents, untuk belanja kawan, untuk birthday present….

Jadi, haruslah ada sikit side income. Macam mana nak buat side income? Sangat busy la katakan..Enter the correct channel. There’s no such thing as ‘Skim Cepat Kaya’. Kalau ada semua orang dah jadi kaya. But there is, a smart way to try and generate second income. An income that can help you do a little bit of difference in your life. A smart way where everything that you do will be guided and mentored. Where your steps will be monitored by experienced onces. A way where your time will be optimized rather than wasted. And that is the way that I am venturing in. I’ve tasted my second income and it FELT awesome. The feeling that I can make a difference is GREAT.

Just a little reminder
Love, 
SurayaSK

experience, Garam Buluh, health, stroke

Stroke at 35

Impossible u say?

I can’t imagine how it must feel like too. Having a stroke at the age of 35. A patient of mine. When Suraya scan dia tadi, his wife was with him. And you can see wife dia serba kusut. Tak tahu nak buat apa, nak react macam mana. Suraya sendiri tak dapat bayangkan kalau jadi dekat Hafiz. 35 tu kira prime age, when your family is growing, anak-anak masih kecil, career is booming, baru nak stabilizekan segala benda. Then, BOOM. Stroke. Tentu terkejut dan tak disangka.
How does it happen? Well stroke happens when blood flow tak sampai ke brain. It can happen due to blood clot or burst of blood vessel. Usually people with high blood pressure ada risk yang lebih tinggi untuk dapat stroke. One of my colleague dulu, stroke lepas makan 3 biji durian. Memang killer betul durian ni. Some more orang yang ada diabetes, high cholesterol sepatutnya lebih berjaga-jaga. Anything can happen. Things are happening now, faster than you can imagine.
Memang boleh baik and get back to normal. Tapi it all takes time and of course patience. Bila tengok benda-benda macam ni jadi depan mata, barula kita tahu apa tu nikmat SIHAT. Baru kita akan bersyukur yang kita ni sihat dan takut sangat kalau Allah tarik nikmat ni. Tapi kita makan pun tak pernah jaga. Medical checkup pun tak pernah buat. Selalunya kita memang take for granted yang kita ni akan sihat sampai bila-bila.
So entry ni sebenarnya sebagai reminder to all of you and to me as well. Jaga kesihatan kita. Jaga nikmat ni sebab kita kena ingat, kita juga mungkin akan diuji macam ni…Suraya and family memang amalkan garam buluh untuk cuba kurangkan risiko dapat stroke.
Kalau nak try, boleh contact k.
                                                             012 – 2256224
                                                                   or email
                                                          surayask@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...